fbpx

FAM i aktuelni izazovi javnih nabavki – učešće naših profesora na 47. velikoj CMN konferenciji

Posted by: Milan Bubulj
Category: Događaji i dešavanja

47. velika CMN konferencija, koja se održava od 10. do 13. marta u prostoru Zlatibor Mountain Resort and Spa hotela, otvorio je naš kolega, prof. dr. Marko Špiler, predavanjem na temu izmena i dopuna Zakona o javnim nabavkama.

Prof. dr Marko Špiler, uz obaveze profesora na FAM-u, nosi i ulogu predsednika Komore javnih nabavki Srbije i osnivača i direktor Centra za menadžment javnih nabavki.

Prof. dr Aleksandra Pušara, dekan FAM-a, je aktivno učestvovala u panelu tokom drugog dana konferencije.

Ovogodišnja konferencija okuplja više od 400 učesnika, 25 predavača i panelista, u okviru koje, uz naše profesore, predavanja drže i Nikola Živančević (ekspert za javne nabavke i sekretar Komore javnih nabavki), Andrijana Jovanović (zamenik predsednika Republičke komisije za JPP i koncesije), Jasmina Milenković (iz Republičke komisija za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki), Dragan Cvijić i Miloš Jović (dugogodišnji rukovodioci u Kancelariji za javne nabavke), Dragica Jorgović i Dragica Jovanović (iz Ministarstva finansija, Uprave za trezor), dr Slavica Jašić (načelnica u Ministarstvu prosvete za osnovno i predškolsko obrazovanje i vaspitanje), Miloš Blagojević (pomoćnik ministra prosvete za srednje obrazovanje i obrazovanje odraslih), Saša Stevanović (državni sekretar Ministarstva finansija Republike Srbije) – i mnogu drugi.

U nastavku vam prenosimo i nekoliko fotografija sa konferencije.

Možemo Vam pokazati put.
Sve što treba da uradite je da ga sledite.