fbpx

F@M TIME

F@M TIME je glasilo studenata i profesora Fakulteta za menadžment.

Njegov zadatak jeste da, u okviru unutrašnjeg PR-a, informiše o detaljima iz života i rada Fakulteta, kao i da razvija komunikacione i organizacione kompetencije svih studenata fakulteta koji učestvuju u njegovom stvaranju.

Uloga F@M TIME-a u spoljašnjem PR-u jeste da promoviše FAM, da ukazuje na savremene tendencije i promene u sferi obrazovanja i menadžmenta i da se pritom kontinuirano bavi pitanjima studentskog života.

F@M TIME uređuju studenti i zaposleni fakulteta zajedno, a svaka nova školska godina donosi i nove članove Redakcije, koje kombinovano čine studenti koji pohađaju studijski program Menadžment u medijima i studenti sa ostalih studijskih programa.

F@M TIME arhiva

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite da sa nama podelite neku informaciju, vest, sadržaj, ako imate ideju o sadržaju koji biste želeli vidite u F@M TIME-u ili jednostavno želite da nam uputite kritiku ili pohvalu – uvek nas možete kontaktirati putem veb formulara iz nastavka.

Na raspolaganju smo vam i u prostorijama Redakcije u zgradi Fakulteta.

Opciono.
Izaberite lice kojem se obraćate.
Izaberite razlog zbog kojeg popunjavate ovaj formular.

Vrata naše Redakcije su Vam uvek otvorena.

Dobro nam došli.

Urednik,
Branislav Sančanin

MOŽEMO VAM POKAZATI PUT. SVE ŠTO TREBA DA URADITE JE DA GA SLEDITE.

F@M TIME je poduhvat koji na najbolji način ilustruje rezultat primene načela za koje se već dve decenija snažno zalažemo – da kompetencije naših studenata ne smeju da „ostanu samo na znanjima“, već moraju da obuhvate kombinaciju – znanja, veština i iskustava.