fbpx

Naučni skup u Matici srpskoj – “PITANJA ŽIVOTNE SREDINE, BIOEKONOMIJA I ANALIZA MOGUĆNOSTI ZA PROIZVODNJU ZDRAVSTVENO BEZBEDNE HRANE U AP VOJVODINI”

Posted by: Milan Bubulj
Category: Događaji i dešavanja

U petak 30. juna u 12 časova, u Svečanoj Sali Matice srpske, održaće se naučni skup „Pitanja životne sredine, bioekonomija i analiza mogućnosti za proizvodnju zdravstveno bezbedne hrane u AP Vojvodini“.

Prof. dr Đorđe Jovanović, redovni profesor FAM-a je organizator naučnog skupa i rukovodilac naučnog projekta Matice srpske sa identičnim naslovom. Organizacija naučnog skupa je predviđena planom realizacije projekta.

U ovom četvorogodišnjem naučnom projektu (2020-2023. godine), učestvuje desetočlani tim istaknutih naučnika i članova Matice Srpske. Na skupu će svoje radove izložiti i drugi eminentni naučnici, čiji je naučni doprinos prepoznatljiv i potvrđen u svetskim razmerama.

Pored prof. dr Đorđa Jovanovića, svoj rad će izložiti i naš kolega doc. dr Nikola Vuksanović.

Informacije o ovom događaju možete pronaći na sajtu Matice srpske, na ovom linku.

Program skupa, možete preuzeti putem ovog linka.

Pozivamo svo nastavno i nenastavno osoblje FAM, naše studente, kao i sve druge zainteresovane strane, da prisustvuju ovom predavanju naših kolega, u Matici srpskoj – našoj najznačajnijoj ustanovi kulture, umetnosti i nauke.

Možemo Vam pokazati put.
Sve što treba da uradite je da ga sledite.