fbpx

FAM i KViS potpisnici Memoranduma o saradnji

Posted by: Milan Bubulj
Category: Događaji i dešavanja

U prostorijama Fakulteta za menadžment u Sremskim Karlovcima, 22.novembra 2023. svečano je potpisan Memorandum o saradnji sa Centrom za karijerno vođenje i savetovanje (KViS) Karitasa Zrenjanin.

Dekanka, prof. dr Aleksandra Pušara, svečano je dočekala predstavnicu Centra za KViS i koordinatorku projekta za Zrenjanin i ekspertkinju za oblast karijernog savetovanja i zapošljavanja, Milicu Bogdanov.

Centar za karijerno vođenje i savetovanje je akreditovani javno priznati organizator obrazovanja koji sprovodi projekat austrijske razvojne agencije YourJob.

Cilj projekta je da se mladi osnaže za zapošljavanje i to kroz karijerno vođenje i savetovanje, obuke, profesionalne kurseve, stručne prakse i programe preduzetništva.

Tokom prethodnih četiri godine, više od 1000 mladih iz Zrenjanina i okoline je imalo priliku da koristi pohađa neku od aktivnosti ili usluga ovog projekta.

Imajući u vidu značaj zapošljavanja mladih, ovim memorandumom se pruža prilika da studenti FAM-a brže i lakše dođu do posla.

Možemo Vam pokazati put.
Sve što treba da uradite je da ga sledite.