fbpx

Specijalne FAM pogodnosti za posetioce međunarodnog sajma obrazovanja – Putokazi 2024

Posted by: Milan Bubulj
Category: Događaji i dešavanja

Fakultet za menadžment će i ove godine bili izlagač na 19. međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi“, koji se u Hali “Master“ Novosadskog sajma priređuje od 21. do 23. marta.

Za sve posetioce sajma koji nam dođu u goste Fakultet za menadžment će omogućiti specijalne pogodnosti – sajamski predupisni popust od 20% iznosa školarine prve godine osnovnih akademskih studija.

Putokazi su namenjeni profesionalnoj orijentaciji učenika završnih razreda osnovnih i srednjih škola. Podršku u održavanju priredbe pružilo je Ministarstvo prosvete koje će predstaviti novine i aktuelnosti u obrazovno-vaspitnom sistemu, kao i brojne učeničke zadruge koje će biti prisutne na njihovom štandu.

Cilj Sajma je promocija obrazovanja za sve, ali i afirmacija doživotnog obrazovanja. Sajam će okupiti obrazovne institucije – državne i privatne, koje će ponuditi više od 500 obrazovnih profila i predstaviće srednje, više i visoko školstvo u našoj zemlji, uz informacije o nastavku školovanja u srednjim školama i fakultetima u inostranstvu u Slovačkoj, Crnoj Gori, BiH.  Posetiocima će ponudu o nastavku školovanja predstaviti i Ambasada Kanade.

Možemo Vam pokazati put.
Sve što treba da uradite je da ga sledite.