fbpx

Godišnja Skupština Unije poslodavaca Vojvodine na FAM-u

Posted by: Milan Bubulj
Category: Događaji i dešavanja

Godišnja Skupština Unije poslodavaca Vojvodine održana je 31. maja 2023. godine po treći put na Fakultetu za menadžment u Sremskim Karlovcima. Nakon potpisanog Protokola o naučno-tehničkoj i poslovnoj saradnji između UPV i Fakulteta za menadžment, ovo je još jedan korak ka konkretizaciji saradnje i bližem upoznavanu članova UPV i Fakulteta.

Na Skupštini je za predsednika UPV (u još jedan četvorogodišnji mandat) izabran gospodin Vladimir Lalošević, ugledni privrednik iz Rume, koji je, u želji za daljim usavršavanjem, svoje poverenje poklonio našem fakultetu upisom na master studije.

FAM se još jednom predstavio kao dobar domaćin ali i kao respektabilna obrazovna ustanova, koja ima nameru da u svom radu aktivno sarađuje sa realnim sektorom, privrednim subjektima, da osluškuje njihove potrebe, pruža usluge konsaltinga ali i da obezbedi posebne pogodnosti za studente iz kompanija čiji su vlasnici članovi UPV.

Kao gosti na Skupštini prisustvovali su: pokrajinski sekretar za privredu dr Nenad Ivanišević, zamenik pokrajinskog sekretara Palimir Tot, v.d. pomoćnika za turizam i regionalno privrednu saradnju Milan Jarić, predstavnici Unije poslodavaca Srbije – Andreja Brkić, Goran Aleksić i Dragan Lazarević, sekretar Saveza samostalnih sindikata Vojvodine Tomislav Stajić, stručna saradnica Pokrajinskog Socijalno-ekonomskog saveta Milica Selić, kao i profesori Fakulteta za menadžment – v.d. dekana, prof. dr Nenad Marković, prof. dr Đorđe Jovanović, šef katedre na doktorske studije i prof. dr Momčilo Bajac, prodekan za nauku, koji su se u svečanom delu Skupštine UPV i obratili skupu.

Događaj su medijski propratili studenti Menadžmenta u medijima, a video prilog sa ovog događaja će biti postavljen uskoro na sajtu FAM.

Na sledećim linkovima možete pronaći detaljne informacije u vezi ovog skupa:

  • Izveštaj sa sednice objavljen je na sajtu Unije poslodavaca Vojvodine (link)
  • Fotografije sa Skupštine (link)
  • Izveštaj i fotografije Pokrajinskog sekretarijata za privredu (link)

Možemo Vam pokazati put.
Sve što treba da uradite je da ga sledite.