fbpx
Tatjana-Milosavljevic-Profile-N-01

MA Tatjana Milosavljević-Mijučić

Nastavnik stranog jezika

Naučne, umetničke i stručne kvalifikacije nastavnika i zaduženja u nastavi

Google Scholar (Gugl Akademik) profil.

Tatjana Milosavljević je rođena u Novom Sadu 1987. godine, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju „Svetozar Marković“, kao i osnovne i master studije anglistike na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu. Zvanje Filolog – anglista stekla je 2010. diplomirajući s prosečnom ocenom 9.63, a zatim 2012. zvanje Master – anglista, s prosečnom ocenom 10.00. Drugi master program završila je u Nemačkoj 2013. iz engleske književnosti i književne teorije s prosečnom odenom 1.2/1.00, na univerzitetu Albert Ludvig u Frajburgu, gde je tri semestra radila kao saradnik u nastavi na predmetu Uvod u studije engleske književnosti.

Trenutno je doktorant na trećoj godini Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu s prosečnom ocenom 10.00, a zimski semestar 2016/17. provela je kao istraživač na Erasmus+ stipendiji programa Evropske Unije na Univerzitetu Midlseks, u Londonu.

Izlagala je na konferencijama u zemlji i inostrantsvu i dobitnica je brojnih stipendija i nagrada, pre svega četiri stipendije Fonda za mlade talente Republike Srbije kao jedan od najboljih studenta Republike Srbije, kako za studije u zemlji, tako i u inostranstvu. Članica je udruženja GAPS — Gesellschaft für Anglophone Postkoloniale Studien (Nemačka). Akademsku karijeru započela je 2010. godine na Fakultetu za menadžment FAM, gde je i sada angažovana u dopunskom radu, a od 2013. do danas je takođe predavač na predmetima Engleski jezik 1, 2, 3 i 4 na Univerzitetu Educons, Sremska Kamenica.

Možemo Vam pokazati put.
Sve što treba da uradite je da ga sledite.