fbpx
Slobodan-Adzic-Profile-N-01

Prof. dr Slobodan Adžić

Vanredni profesor

Naučne, umetničke i stručne kvalifikacije nastavnika i zaduženja u nastavi

LinkedIn profil.

Google Scholar (Gugl Akademik) profil.

Prof. dr Slobodan Adžić je vanredni profesor na Fakultetu za menadžment, iz Sremskih Karlovaca, Univerziteta „Union – Nikola Tesla“, na kome radi od 2011. godine. Dr. Adžić je takođe i Assistant Professor na Arab Open University u Kuvajtu. Radio je i dve godine na King Fahd University of Petroleum and Minerals, Affiliated Colleges in Hafr-Al-Batin u Saudijskoj Arabiji.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu sa prosekom 9,18. Sa titulom MBA studenta godine završio je MBA studije u Velikoj Britaniji na Lancaster univerzitetu, kao Chevening stipendista britanske vlade. Doktorirao je na Fakultetu za poslovne studije Megatrend univerziteta.

Ekspert je za liderstvo i strategijski menadžment. Dodatne kvalifikacije sticao je u zemlji i inostranstvu, na dva kontinentai tri jezika. Dr Slobodan Adžić je bio predsednik Izvršnog odbora Skupštine opštine Pančevo i generalni direktor HIP-Petrohemije, Pančevo, a tokom karijere nalazio se i na drugim liderskim pozicijama u državnom, društvenom i privatnom sektoru, kako u domaćim, tako i u inostranim preduzećima.

Publikovao je značajan broj naučnih radova na srpskom i engleskom jeziku. Član je Ekonomskog saveta Patrijaršije Srpske Pravoslavne Crkve. Oženjen, otac jednog deteta.

Možemo Vam pokazati put.
Sve što treba da uradite je da ga sledite.