fbpx

Registrujte se

i ostvarite martovski predupisni popust od 15% od iznosa školarine za prvu godinu osnovnih akademskih studija.

Popust se primenjuje u upisnim rokovima, prilikom upisa na izabrani studijski program.

Raspored predupisnih popusta – mart: 15%, april: 10% i maj: 5% od iznosa školarine za prvu godinu osnovnih akademskih studija.

Za svu komunikaciju u vezi upisa, stojimo Vam na raspolaganju i putem broja telefona:

060/0400127

Popusti u okviru predupisne kampanje se primenjuju na studijske programe osnovnih akademskih studija (OAS). Oni se ne primenjuju na studijske programe master akademskih studija (MAS) i studijski program Poslovni menadžment doktorskih akademskih studija (DAS).

Uz informacije dostupne u drugim sekcijama veb sajta, dodatne informacije o akreditaciji FAM-a možete možete dobiti i u Vodiču kroz akreditovane visokoškolske ustanove i studijske programe u Republici Srbiji (zvanična publikacija Nacionalnog tela za akreditaciju i obezbeđenje kvaliteta u visokom obrazovanju Republike Srbije), na stranici 77, koji je dustupan putem ovog linka.

Podaci o ličnosti (Vaše ime i prezime, imejl-adresa i kontakt telefon i informacija mestu stanovanja) se prikupljaju i obrađuju u svrhu:

  • kreiranja baze entiteta koji su u slučaju upisa na akademske studije, na izabranom studijskom programu Fakulteta za menadžment, registracijom ostvarili popust na iznos školarine za prvu godinu studija;
  • komuniciranja ponude Fakulteta za menadžment, uključujući informacije o popustima, akcijama ili ažuriranju ponude usluga fakulteta, putem slanja imejl-poruka sa tim informacijama na upisanu imejl-adresu;
  • kreiranje mejling liste (liste za slanje imejl-poruka) koja se korisiti za dostavljanje naših newsletter-a (biltena) na imejl-adrese koje ta mejling lista sadrži i pružanje odgovora/povratnih informacija na vaše imejl-poruke (ukoliko postoje); naši newsletter-i (bilteni) sadrže informacije o našim aktivnostima, korisne savete u vezi studiranja, najave i izveštaje sa događaja, vesti i „novosti“ i informacije o promocijama, olakšicama i popustima koje FAM pruža svojim potencijalnim, sadašnjim i budućim studentima.

Po obavljenoj registraciji, informacije će biti obrađivane u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Ukoliko želite da izmenimo ili izbrišemo Vaše podatke i ličnosti, molimo Vas da nas o tome obavestite putem slanja imejla na oficijelnu adresu fakulteta ili korišćenjem kontakt forme koja se nalazi na stranici „Kontakt“ ovog veb sajta.

Naše kolege će Vas kontaktirati nakon izvršene registracije.

Unošenjem podataka u formular i registracijom se prijavljujete i na FAM newsletter i izražavate saglasnost sa u nastavku navedenom Politikom obrade podataka o ličnosti.

MOŽEMO VAM POKAZATI PUT. SVE ŠTO TREBA DA URADITE JE DA GA SLEDITE.

Predani i talentovani studenti, kao i ugledni nastavnici i naučni istraživači – jesu naša najbolja referenca, koju u kontinuitetu ostvarujemo stalnim usavršavanjem svih naših procesa.