fbpx
Danko-Damjanovic-Profile-N-01

MA Danko Damjanović

Asistent

Naučne, umetničke i stručne kvalifikacije nastavnika i zaduženja u nastavi

LinkedIn profil.

Danko Damjanović je asistent na Fakultetu za menadžment gde je angažovan na predmetima Marketing menadžment, Teorija i tehnologija štampe i Društveni aspekti interneta. Specijalnost su mu oblasti marketinga vezane za kreiranje i implementaciju marketing planova, razvoj brenda, marketinška istraživanja i posebno online marketing.
Pored višegodišnjeg iskustva u nastavi sa studentima, uporedo je sticao iskustvo radeći u privredi na različitim projektima uglavnom vezanim za web poslovanje. Od 2005. radi kao konsultant za mala i srednja preduzeća u oblasti marketinga gde je svoje usluge pružao velikom broju kompanija iz gotovo celog sveta. Angažovan je kao direktor marketinga ili konsultant u nekoliko startup kompanija.

Suvlasnik je britanskog web portala FindMeFurniture.co.uk koji se bavi prodajom nameštaja i usluga vezanih za industriju nameštaja u Velikoj Britaniji, kao i online prodavnice nameštaja i bloga KupiNamestaj.rs.

Diplomirao je na Fakultetu za menadžment 2006. na smeru Menadžment u medijima, a master studije na istom fakultetu završio je 2009. Trenutno završava doktorske studije na Tehničkom fakultetu u Boru, Univerziteta u Beogradu na smeru Inženjerski menadžment.

Možemo Vam pokazati put.
Sve što treba da uradite je da ga sledite.